[vc_nested_accordion top_margin=”page-margin-top” active=”1″ el_position=”last”][vc_nested_accordion_tab title=”Waarom is regelmatige gebitscontrole belangrijk?” tab_id=”tabblad2″]

Regelmatige de tandarts bezoeken is belangrijk omdat controles kunnen helpen vroegtijdig tandheelkundige gezondheidsproblemen op te sporen.. Eventuele zorgen kunnen worden onderzocht en hopelijk worden weggenomen.

[/vc_nested_accordion_tab][vc_nested_accordion_tab title=”Hoe werkt het met betalingen?” tab_id=”tabblad3″]

Tandheelkundig Centrum ‘t Veld laat de facturering en debiteurenbeheer door een gespecialiseerd bedrijf uitvoeren en heeft een samenwerking met Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

[/vc_nested_accordion_tab][vc_nested_accordion_tab title=”Vanaf welke leeftijd gaan kinderen naar de tandarts?” tab_id=”tabblad4″]

Uw kind kan vanaf 2 jaar mee naar de tandarts. Zo kan uw kind alvast wennen aan de tandarts, de assistenten en de tandartspraktijk.

[/vc_nested_accordion_tab][vc_nested_accordion_tab title=”Wat zijn de kosten van een implantaatbehandeling?” tab_id=”tabblad5″]

Het is onmogelijk om exact aan te geven wat een implantaat behandeling gaat kosten. Elke behandeling is verschillend en zo ook de wens van de patiënt. Aan de hand van een 1e consult wordt een behandelplan en kostenbegroting opgesteld.

[/vc_nested_accordion_tab][vc_nested_accordion_tab title=”Geeft een wortelkanaalbehandeling napijn?” tab_id=”tabblad5″]

Na het reinigen van de wortelkanalen kunt u eventueel napijn krijgen. De napijn is met een goede pijnstiller te onderdrukken, en zal na enkele dagen wegtrekken.

[/vc_nested_accordion_tab][vc_nested_accordion_tab title=”Gezond tandvlees hoe ziet dat eruit?” tab_id=”tabblad6″]

Gezond tandvlees is licht roze, ligt strak om de tanden en kiezen en bloed niet.

[/vc_nested_accordion_tab][/vc_nested_accordion]

Heeft u nog een andere vraag?