Spoedgevallen

Voor pijnklachten of spoedgevallen graag voor 9 uur contact opnemen met onze praktijk zodat we de mogelijkheid hebben u nog dezelfde dag zorg te bieden. 0226 425 325 

Spoed buiten onze openingstijden
Voor spoedeisende hulp buiten onze praktijkuren kunt u contact opnemen met 0226 425 325 

U krijgt dan een voicemail te horen met een 06 nummer van de dienstdoende tandarts Wanneer u dit 06 nummer belt krijgt u een tandarts aan de telefoon die werkzaam is binnen de tandartsenkring Schagen. Neem zo snel mogelijk contact op met de tandarts.

Enkele tips wat u kunt doen bij tandheelkundige spoedgevallen.

Afgebroken tand
Bewaar het stukje/alle stukken in een bekertje water en ga zo snel mogelijk naar de (dienstdoende) praktijk. De tandarts bekijkt of het afgebroken deel kan worden teruggeplaatst.

Tand eruit
Een uitgevallen melktand hoeft nooit terug. Een tand van een blijvend gebit moet u zo snel mogelijk terugplaatsen. Dit doet u als volgt:

Tand is schoon, houdt de tand vast bij het witte gedeelte (het gedeelte dat meestal zichtbaar is in de mond) en probeer de tand, met de juiste kant naar voren, terug te plaatsen in de holte.

Tand is vies of lukt het u niet de tand terug te plaatsen: stop de tand in een beker melk of, wanneer u geen melk heeft, in uw mond onder de tong of tussen uw wang en tandvlees. Zorg ervoor dat uw tand niet droog wordt en desinfecteer de tand niet.

Losse tand(en)
Wanneer u een of meerdere losse tanden heeft na een ongeval, dan kunt u er het beste afblijven. Ga zo snel mogelijk naar de tandarts.

Tandheelkundig Centrum ’t Veld

Tandheelkundig Centrum ’t Veld is een moderne, groeiende praktijk voor tandheelkunde gelegen in het Noord-Hollandse dorp ’t Veld. In 2006 werd een oude gymzaal verbouwd tot een riante praktijkruimte. Patiënten vinden hier ruimte, transparantheid en de nodige zorg in een rustige sfeer. Kernbegrippen die we ook benadrukken in onze tandheelkundige filosofie.

Tandheelkundig centrum 't Veld