Make a wish

Make a WishZaterdag 26 mei 2012 hebben wij ons ingezet voor het goede doel. Van alle goede doelen die er in Nederland zijn, hebben wij dit jaar gekozen voor de stichting ‘Make a Wish’. Make a Wish maakt het mogelijk om kinderen met een levensbedreigende ziekte een onvergetelijke dag te bezorgen. De wensen van de kinderen komen uit door Make a Wish.
 
Op zaterdag 26 mei hebben tandartsen, mondhygiënistes en assistentes patiënten behandeld en de gehele opbrengst van deze behandeldag ging naar ‘Make a Wish’. Aan het einde van deze dag werd het opgehaalde bedrag genoteerd op onze cheque. Deze cheque is overhandigd aan een van de vele vrijwilligers van ‘Make a Wish’.
 
Aan het einde van de behandeldag is er een bedrag van € 3.802,73 opgehaald. Een patiënt van de weekend dienst vond dit z’n goede actie dat deze meneer er € 4.000,00 euro van heeft gemaakt. En ook onze tandtechnicus wilden graag een steentje bij dragen zodat het eindbedrag uiteindelijk € 4.250,00 is geworden .Een mooie dag met een mooi eindresultaat.
 
Dankzij het opgehaalde bedrag kunnen zieke kinderen hun droom in vervulling zien gaan.

Laat een reactie achter