Door de persoonlijke aandacht van ons zeer vakkundig en betrokken team, zorgen wij ervoor dat uw gebit alle zorg krijgt die dit verdient. Om de kwaliteit van onze dienstverlening voor u te kunnen waarborgen ,vragen wij u de onderstaande huisregels te lezen.

Openingstijden en bereikbaarheid

  • Maandag 8.00 uur tot 16.30 uur
  • Dinsdag 8.00 uur tot 16.30 uur
  • Woensdag 8.00 uur tot 16.30 uur
  • Donderdag 8.00 uur tot 16.30 uur
  • Vrijdag 8.00 uur tot 16.30 uur
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot en met 12.00 uur en van 13.00 uur tot en met 16.00 uur.

Pijnklachten
Wij vragen u met pijnklachten vanaf 8.00 uur te bellen met de praktijk en het liefst voor 10.00 uur, in de meeste gevallen kunnen wij u dezelfde nog helpen.

Voor spoedgevallen en trauma  buiten werktijden om, kunt u terecht bij de weekenddienst (tandartsenkring Schagen e.o). Informatie over de dienst kunt u vinden op onze website, of u belt met de praktijk, dan krijgt u een telefoonnummer van de spoeddienst.

Deze dienst is uitsluitend voor patiënten aangesloten bij tandartsen uit de tandartsenkring Schagen e.o.

Afspraken maken
Na de halfjaarlijkse controle kunt u direct en nieuwe afspraak inplannen, belt u liever, dat kan ook.

Wij streven ernaar om op de afgesproken tijd te starten met de behandeling, zorgt u ervoor dat u tijdig op uw afspraak bent en zich even meldt bij onze baliemedewerksters. Na het melden kunt u plaatsnemen in de wachtkamer en wordt u door een tandarts of tandartsassistente uit de wachtkamer opgehaald.

Indien u uw afspraak bij verhindering minimaal 24 uur van te voren telefonisch annuleert, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Klachtenregeling
Wij doen ons uiterste best, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij gaan er niet vanuit, maar het kan voorkomen dat u ondanks onze inspanningen niet tevreden bent over uw behandeling of rekening. Laat van u horen en neem telefonisch contact op of mail naar info@tctveld.nl en wij helpen u hier graag mee.

 Verhuizen of een wijziging in zorgverzekeraar
Geef tijdig aan ons en aan uw zorgverzekeraar uw nieuwe adres door.

Huisregels